Psykoterapeut Gunna Hesselbjerg

Klinik:
Helsingør

27 12 97 10
Send mail

 

 

 

Velkommen til min hjemmeside!

Som eksamineret psykoterapeut fra GAIA-Instituttet har jeg en 7-årig uddannelse. Jeg har selv været i terapi, hvilket er et krav for at blive psykoterapeut. Jeg har naturligvis tavshedspligt og er underlagt Psykoterapeutforeningens etiske regler.

Jeg tilbyder individuel psykoterapi, parsamtaler, familiesamtaler, workshops, hold og udviklingsgrupper samt foredrag og undervisning.

Mine metoder er samtale, psykoedukation, afspænding, kropsterapi, psykosyntese, tegneterapi, visualisering, coaching, meditation mm.

Jeg har klinik i Nordsjælland og tilbyder desuden efter særlig aftale og fortrinsvis ved spædbørn i hjemmet at komme på hjemmebesøg i Københavnsområdet. Desuden er jeg jævnligt på Rømø, hvorfra jeg tilbyder terapi i Sønderjyllands-området.

   
     

Nordsjælland

Rønnebær Allé 51
3000 Helsingør
Kørsel og parkering

København

Hjemmebesøg
– se priser og vilkår her

Sønderjylland

Kirkeby / Havneby
6792 Rømø
Ring eller skriv for aftale

Find din indre perle!

Min personlige erfaringsbank er fra et liv fyldt med udfordringer såvel fysisk, psykisk og socialt – jeg har været igennem alle de emner, du kan finde på min hjemmeside. Jeg startede selv i psykoterapi i 1986 og har siden været i individuel terapi for at lære og forstå, hvordan mine handlemønstre havde indflydelse på mit liv. Jeg har gennem terapi repareret de ar på sjælen, som jeg fik i min barndom og senere i livet – fx skilsmissekrise og efterfødselsreaktion.

Jeg er selv mønsterbryder og har fundet min indre perle. Det er mit mål at hjælpe andre til også at finde deres perle.

Foruden psykoterapeut er jeg uddannet ergoterapeut og har i en lang årrække arbejdet i kommunale forvaltninger med alvorligt syge og handicappede, deres behov og problemer, sorg og krisereaktioner. Desuden har jeg voksenpædagogisk grundkursus i formidling og undervisning.

Jeg er medlem af HSP Foreningen.

 

 

 

Det ingen
taler om
får nogen
ondt af

Gunna Hesselbjerg


Find din
indre perle

Følg min gruppe på Facebook med råd om at leve tro mod dig selv og i din kerne.